Shoebox 2020

Am încheiat cu succes proiectul Shoebox 2020.

1216 shoebox.jpg

Donațiile dumneavoastră, suplimentate de fondurile de caritate din Biserică, au oferit:

  • pentru Centrul de Plasament din Jibou (Jud. Sălaj) - am comandat direct din România și au început să fie livrate un televizor, două calculatoare și două monitoare pentru educația copiilor, toate noi.

  • pentru Casa de Tip Familial din Sărmașu (Jud. Mureș) - am trimis o sumă de bani care urmează să fie folosită pentru a acoperi o parte din nevoile materiale și educaționale pentru trei fete și un băiat.

  • pentru o familie compusă dintr-o mamă cu trei copii a cărei casă a ars, trăind acum într-un garaj din Rusenii Vechi (Jud. Iași) - am comandat direct din România și au început să fie livrate un televizor, un aspirator, o mașină de spălat și două tablete pentru educația copiilor, toate noi. Suplimentar, un grup de doamne, sub coordonarea dnei Daria Manasii, a achiziționat și trimis acestei familii pachete cu îmbrăcăminte, alimente și medicamente, lenjerii de pat și ce mai trebuie pentru o gospodărie.

Mulțumim pe această cale tuturor donatorilor precum și celor care s-au ocupat de logistica acestor ajutoare.

Deși impactul este superior atunci când ne adunăm împreună ca o comunitate vie așa cum am făcut-o de atâția ani cu proiectul Shoebox, vă îndemnăm să continuați și la nivel individual actele de caritate ori de câte ori puteți și mai ales în preajma Sărbătorii Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, pentru că efortul de alinare a suferinței umane nu trebuie să înceteze niciodată.

Doamne ajută tuturor,

Școala Duminicală.

EvenimenteFlorian Ion