La Mulți Ani Sfintei noastre Biserici!

Iubiți credincioși.

Comunitatea noastră creștin ortodoxă din Atlanta se pregătește pentru a prăznui pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, Sfinții ocrotitori ai Bisericii noastre.

Ne pregătim temeinic pentru acest praznic prin cele două zile de Festival mâine și poimâine, încununate Duminică de Sfânta Liturghie.

După cum mulți dintre dumneavoastră știți, anul acesta dorim să facem Biserica noastră și mai autentică și plină de Har divin prin adăugarea picturii interioare, o pictură pur bizantină la care deja am început lucrul.

Vă rugăm să fiți alături de noi să înfăptuim și acest proiect la care mulți am subscris și am contribuit deja prin donarea unei picturi la alegerea fiecăruia.

Pentru o ușoară orientare vă atașăm următorul link cu o hartă interactivă de 4 pagini pentru a vă ajuta la decizia pe care sunt convins o veți lua în favoarea acestei lucrări cu adevărat Sfântă.

Acestea vor fi lucruri duhovnicești lăsate în urma noastră pentru a marca autenticitatea credinței noastre spre mărturie generației următoare.

La Mulți Ani Sfintei noastre Biserici!

Pr. George Acsente

Click on image to navigate to the next map.

ProiecteDiana Acsente