Hristos se naște, Slăviți-L

Hristos se naște, Slăviți-L

Dragii mei, nădăjduind că această felicitare să vă găsească sănătoși și bucuroși pentru a întâmpina marele praznic al Nașterii Domnului.

Doresc să vă transmit și eu cele mai frumoase gânduri și mulțumiri pentru că faceți parte din viața bisericii noastre. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea ce o poartă pentru Biserică și pentru că o binecuvintează cu creștini buni și devotați așa cum sunteți și dumneavoastră.

Fie că Pruncul născut în peștera din Betleem să vă umple sufletul de bucurie, de pace și încredere în călătoria noastră spre mântuirea sufletului. Tatăl din Cer ne-a binecuvântat cu cel mai frumos Dar, să oferim și noi semenilor din ce avem, măcar din bunătatea noastră!

Să-L lăudăm că și păstorii pe cel născut din Sfânta Fecioară, să-I oferim căldura sufletului nostru Pruncului născut în frig și să-I oferim darul bunătățîi noastre așa cum au făcut magii care au călătorit la ieslea unde se născuse Pruncul.

Praznicul Nașterii Domnului să vă aducă liniște în suflet și în familia dumneavoastră, Dumnezeu să ne binecuvinteze, să ne tină uniti în jurul frumoasei noastre comunități și devotați sfintei noastre biserici Sfinții Împărați Constantin și Elena.

Din partea mea și a familiei vă dorim din suflet un Crăciun Fericit!

Pr. George Acsente

Diana Acsente