Aniversare 23 Aprilie

Iubiți credincioși, Hristos a Înviat!

Luna Aprilie 2023 a avut o deosebită importanță pentru comunitatea Creștin-Ortodoxă de pe lângă Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena din Lilburn, Georgia. În ziua de Duminică 23 Aprilie avut loc o întreită aniversare la care au participat numeroși membri ai comunității noastre, pentru a aniversa 30 de ani de la înființarea parohiei, 15 ani de la sfințirea noii biserici, și 10 ani de la numirea Preotului Paroh.

Dorim comunității noastre de Creștini Ortodocși, Sfintei noastre Biserici, și clerului slujitor de-a lungul anilor în acest Sfânt Lăcaș, un călduros “La Mulți Ani!” și Bunul Dumnezeu să reverse în continuare binecuvântare și spor peste noi toți!

La această aniversare ne-am hotărât să facem un cadou de suflet Bisericii noastre, și să ne strângem iarăși în frățietate în jurul proiectului de PICTURĂ. Anunțăm cu bucurie că deși abia început acest proiect, prin generozitatea noastră comună, am reușit deja să strângem peste 40% din valoarea totală a proiectului, după suma estimată până în prezent. Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

Adevărat a Înviat! și La Mulți Ani!

Pr. George Acsente

Diana Acsenteaniversare