Pagina Voluntarilor

Dragi membri ai comunității noastre,

Suntem încântați să vă anunțăm că avem câteva proiecte minunate și evenimente speciale planificate pentru viitorul apropiat la biserica noastră. Pentru a face aceste evenimente memorabile și reușite, avem nevoie de sprijinul vostru valoros.

Suntem în căutarea voluntarilor dedicați care doresc să ofere o mână de ajutor pentru a completa o serie de sarcini importante. Fie că sunteți expert în organizare de evenimente, sau doriți să vă implicați în activități caritabile, avem loc pentru toată lumea în echipa noastră.

Sarcinile includ, printre altele, pregătirea spațiului pentru evenimente, ajutor în organizarea slujbelor speciale, implicarea în activitățile comunitare și multe altele. Fiecare contribuție, indiferent cât de mică, aduce o schimbare semnificativă.

Dacă aveți puțin timp liber și doriți să faceți parte din această inițiativă minunată, vă rugăm să ne contactați la Contact@scechurch.org sau numărul de telefon 404 333 8123 . Vom fi bucuroși să vă oferim mai multe detalii cu privire la proiecte și să vă ghidăm în procesul de înscriere.

Vă mulțumim anticipat pentru generozitatea voastră și implicarea în comunitatea noastră. Prin eforturile comune, vom crea împreună momente de bucurie și comuniune în cadrul bisericii noastre.

Cu gratitudine,

Pr. George si Consiliul Parohial

Lista nevoilor curente pe proiecte:

  • Curatenie in jurul bisericii

    • Suflat frunzele si taiat crengile copacilor din jurul bisericii

  • Finalizarea proiectului Salii Sociale

    • Parintele are nevoie de un voluntar sa instaleze impreuna izolatia de sub noua aditie

Diana Acsente