Călătorie binecuvântată

Duminica Floriilor din Anul Domnului 2019 a fost ultima duminică petrecută în sânul comunității noastre de doi membri vechi ai parohiei, Profira Leonte și Alidor Leonte. Dumnealor au decis, în urma pensionării, să se retragă în România, la Focșani.

“Și dacă suferă un mădular, toate mădularele suferă împreună cu el; dacă este prețuit un mădular, toate mădularele se bucură împreună cu el. Voi sunteți trupul lui Hristos și fiecare, în parte, mădularele lui.” - 1 Corinteni 12:26-27.

De-a lungul multor, multor ani, dna Profira a slujit comunitatea prin bucatele pregătite cu mult drag la mese duminicale, Hramuri și Festivaluri, iar dl Alidor s-a dăruit atât în perioada de membru al Consiliului Parohial cât și prin măiestria cu care a construit grătarele industriale de la terasa de vară, fiind profesionist în domeniu.

Cel mai recent i-am vizitat în grup cu ceata de colindători în ajunul Nașterii Domnului, când ne-au primit în casa lor cu lacrimi în ochi și multă bucurie.

Pr. George le-a oferit o icoană care să-i călăuzească în continuare pe calea mântuirii și care să le fie aducere aminte de anii duhovnicești petrecuți aici în Atlanta.

Le dorim o călătorie binecuvântată spre patria mamă! Doamne ajută!

EvenimenteFlorian Ion