Tabăra de Vară

Astăzi, 10 Iunie, am început prima zi din tabăra de vară cu Sfânta Liturghie. A fost foarte frumos și a durat doar 60 de minute, cu predica inclusă. Copiii au fost cuminți și curioși și au stat frumos să primească Sfânta Împărtășanie.

Ne-am mutat apoi în Sala Socială cu activități care au inclus desen, arts and crafts, și apoi doamna Ruxandra cu o lecție de geografie foarte captivantă. După ora de geografie am continuat în curte cu sport, până spre sfârșitul zilei de tabără.

Mâine ne vedem la 9:45AM la Mall of Georgia unde vom viziona filmul Turbo. După film vom avea pizza și apoi activități în parc tot în zona Mall of Georgia. Pentru mâine purtați tricouri galbene ca să fim văzuți ușor. De asemenea aduceți schimburi de haine pentru fântâna cu apă.

Miercuri ne vedem la Biserică, o sa avem cooking day cu doamna Lenuța, urmată de lecția a doua a doamnei Ruxandra și ceva ce se numește slyming ...

Joi, dacă vremea este acceptabilă, ne vedem la Lacul Lanier pentru activități de plajă, cu participarea părinților pentru supravegherea directă a propriilor copii.

Vineri vom avea zi de dans cu Mălin Ștefan și sport cu Mihai.

Mulțumim pr. George și tuturor voluntarilor care fac posibil acest program variat al Taberei de Vară pentru copii.

Dacă doriți să vă alăturați programului, vă rugăm să-l contactați pe pr. George. Nu uitați, pentru copiii membrilor bisericii, tabăra este gratuită ($120 pe copil pentru părinții care deocamdată nu sunt membri).


Am început a doua zi de tabără cu vizionarea filmului Turbo, din care am învățat că orice se întâmplă în viață, nu trebuie să renunțăm niciodată! Așa ne-a arătat micul melc pe nume Turbo, care într-un final a câștigat locul 1 la o cursă de viteză.

Am savurat apoi, ca între prieteni, o delicioasă pizza Margherita. Siesta ne-am făcut-o printr-o relaxare maximă în parcul de lângă Mall sau cei cu energie suplimentară, prin cocoțări de stâlpi 😊.

Ne revedem mâine la Biserica pentru cursul de gătit cu doamna Lenuța, lecția a doua cu doamna Ruxandra și slyming.


A treia zi de tabără am început-o voios cu o călătorie prin arta culinară prezentată de dna Lenuța cu multă măiestrie, răbdare și glas duios, învăluiți fiind într-o aromă de bunătăți ca la bunica acasă ❤️.

Am început bineînțeles cu desertul, o ruladă pufoasă cu gem dulce de casă, pentru a fi gata exact înainte de terminarea prânzului.

A urmat surpriza zilei, fiecare copil și-a pregătit porția de mâncare: o pizza delicioasă făcută cu mâinile lor dibace!

Am avut apoi diverse activități relaxante fie la locul de joacă, fie am jucat șotron sau fotbal. În final am făcut “relaxing bottles“ și slime (mocirlă colorată 😊😂).

Mulțumim tuturor mămicilor voluntare care ne-au ajutat și astăzi la a treia zi de tabără.

Așteptăm mâine cu noi aventuri și amintiri 😊.


A patra zi de tabără a fost pli nă de a dre na li nă.

Mâine este ziua de dans, pictură pe canvas și sport.

Începem la ora 10.

AM.


A cincea zi de tabără a fost unică, o avalanșă de emoții atât din partea copiilor cât și a adulților.

Astăzi copiii au petrecut în pași de dans cu Ștefan Mălin, iubitul nostru coregraf. Doamna Lenuța ne-a răsfățat cu un prânz și un desert delicioase. Prin grija Ramonei am devenit “experți“ în pictura canvas.

Am încheiat ziua pășind cu emoție în Biserică pentru rugăciunea de încheiere a taberei de vară!

Prieteniile, amintirile, adrenalina și muzica au făcut această săptămână absolut memorabilă.

Mulțumim tuturor celor care au susținut acest minunat program: mămicilor Loredana Ghira, Adina Bacea, Ramona Muresan, Oana Roxi, Roxana Almasan, Mihaela Chiper, Mariana Vararean, Nicoleta Meyer, Teodora Mocanu, dnei Lenuța Pop pentru mâncărurile delicioase și lecțiile de gătit, lui Ștefan Mălin pentru dansuri, dnei Ruxandra Tocitu pentru lecția de geografie, Consiliului Parohial pentru ajutorul financiar și pr. George ca îndrumător spiritual.

Și mai presus de toate mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne-a binecuvântat cu această minunată Biserică pentru noi și generațiile următoare.

EvenimenteFlorian Ion