„Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea; ci fii o pildă pentru credincioși: în vorbire, în purtare, în dragoste, în credință, în curăție.” - 1 Timotei 4:12

Duminică 6 Septembrie, la cuvântul de învățătură, am menționat că prieteniile obținute în Biserică sunt cele mai sincere și durabile!

Alături de mine în Sfântul Altar am avut acești trei adolescenți pe care pot spune că i-am călăuzit duhovnicește de mici. I-am pomenit public chiar și la Sfintele Daruri observând cu câtă dragoste s-au reunit în slujire după câțiva ani de când Mario s-a mutat în Florida cu părinții. Constantin și Ryan l-au primit ca pe un frate și asta mă face să cred că nu sunt zadarnice îndemnurile mele de a ne iubi unii pe alții.

Mereu vă îndemn, chiar și în călătorie să nu uităm de Ziua Domnului și de Sfânta Liturghie, asta a făcut și Mario aflat în vizită în Atlanta și bun lucru a săvârșit!

A fost o bucurie să îi văd pe toți trei cum duc cu seriozitate stindardul credinței noastre. Felicitări copii!

0906 mario.JPG

Dumnezeu să vă călăuzească pașii oriunde veți merge în mediul academic ori profesional, oricând să vă întoarceți „acasă” în sfânta noastră Biserică unde ați rostit pentru prima dată rugăciunea „Tatăl nostru”.

Pr. George

Sf. LiturghieFlorian Ion