Back to All Events

Pr. Sorin Adrian Mihalache - Conferință Video

  • Biserica Ortodoxa Romana Atlanta 664 Dickens Road Northwest Lilburn, GA, 30047 United States (map)
mihalache.jpg

Dragi părinți și copii,

Vă invităm Duminică 11 Noiembrie după Sf. Liturghie la Conferința Video cu Pr. Sorin Adrian Mihalache a cărei teme este „Impactul publicității și reclamelor asupra vieții duhovnicești”

Pr. Sorin Adrian Mihalache este licențiat în matematică și teologie. A absolvit cursuri de master în psihologie, filosofie, teologie și fizică teoretică, iar din anul 2010 este doctor în Filozofie al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu teza „Dimensiunea cosmică a persoanei”.

Pr. Sorin Adrian Mihalache este Diacon Lector Universitar Dr. la Facultatea de Teologie Ortodoxă de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, editor executiv al „Journal for Interdisciplinary Research on Religion and Science”, editat de Centrul de Cercetare Interdisciplinară Avansată în Religie și Știință al Universității „Al. I. Cuza” Iași, coordonator al Centrului de Studii Interdisciplinare în Religie și Știință al Fundației „Solidaritate și Speranță”, fiind implicat și în alte proiecte și activități cu specific interdisciplinar.

Pr. Sorin Adrian Mihalache este autorul lucrării „Ești ceea ce trăiești” din care am avut câteva exemplare pangarul bisericii noastre.