Back to All Events

Revelion 2019


  • Grand Palais Banquet Hall 3540 Club Drive Lawrenceville, GA, 30044 United States (map)

Vă invităm la Revelionul 2019 să petrecem împreună noaptea dintre ani!

Anul acesta am ales o nouă locație cu 300 de locuri: Grand Palais Banquet Hall, situată la 1.4mi de intersecția I-85 cu Pleasant Hill.

Programul muzical al serii este susținut live de Silvia Iancu care ne va ține pe ringul de dans printr-un repertoriu variat de melodii de petrecere și șlagăre renumite. DJ Steve va încinge boxele cu Top Hit-urile românești și internaționale ale ultimilor ani.

Și pentru că suntem în anul Centenarului Marii Uniri, am decis să oferim tichete la următoarele prețuri:
• $100 - adult peste 21 de ani
• $50 - tineri de la 13 la 21 de ani
• $40 - copii până la 13 ani (loc la masă cu părinții)

Meniul de Revelion se va servi în stil bufet și include:
• Aperitive: Somon fumé, Salata de Boeuf, Salata de Vinete, Icre, Cosulete cu Ciuperci a la Maria, Cosulete cu Brânză a la Maria, Caprese, Rulouri cu Cașcaval și Salam, Rulouri cu Cașcaval și Canadian Bacon, Cabanos, Brânză, Roșii, Ardei, Castraveți și Măsline.
• Feluri Principale: Sarmale cu smântână, friptură de porc cu piure de cartofi și murături asortate, Somon la cuptor cu garnitură de orez, cârnați de casă tradiționali românești.
• Desert: deliciosul Tort de Fructe a la Stela si prăjitura cu cremă de ness cafe.

Meniu.jpg

La cerere vom oferi meniu vegetarian, vă rugăm specificați când faceți rezervările.

Băuturile pentru adulți (peste 21 de ani) vor fi Open Bar și includ vin românesc alb/roșu, cocktailuri, coniac, votca, țuica, whisky, bere, apă, răcoritoare și cafea. Șampania de la miezul nopții se va distribui pe mese.

Pentru cei care sosesc înainte de ora 9.30PM vă oferim și an acest an fotografii profesioniste cu familia și prietenii realizate într-un decor festiv.

Pentru informații și rezervări vă rugăm să sunați la tel (404) 480 – 2084 sau trimiteți email la revelion@scechurch.org sau mesaj Facebook direct la RomFestAtlanta.

Vă așteptăm cu familia și prietenii să (pe)trecem împreună în Noul An!