Back to All Events

Shoebox 2019 - Cadou pentru un copil orfan


  • Biserica Ortodoxa Romana Atlanta 664 Dickens Road Northwest Lilburn, GA, 30047 United States (map)

Anul acesta, Biserica noastră împreună cu Școala Duminicală organizează proiectul SHOEBOX pentru două locații, una în România și una în Republica Moldova.

Am reușit să consolidăm lista copiilor care cu ajutorul dvs. vor primi cadouri de Sfântul Nicolae. Pentru a face posibil acest lucru avem nevoie ca să vizualizați lista cu detaliile necesare pentru fiecare locație, să vă atașați numele la copilul pe care doriți să-l surprindeți plăcut anul acesta și să-i faceți o scrisoare din partea dvs. Accesați această listă aici (dacă aveți dificultăți tehnice de a scrie în acest document vă rugăm să o contactați pe dna Psa Diana la tel. (404) 333 -8123).

Mulțumim pentru promptitudinea dvs. în a face acest eveniment un succes. Vă reamintim că data limită pentru a aduce aceste cutii este 13 Oct.

Pentru cine dorește să se implice dar nu are posibilitatea să facă necesarele cumpărături vă oferim varianta unei donații pe site-ul bisericii la suma de $40 de copil cu mențiunea: ShoeBox, numele și vârsta copilului (transportul și împachetatul fiecărei cutii este estimat la $10 iar conținutul pe care o să-l punem în fiecare cutie este de aprox. $30). Mulțumim și dacă faceți astfel de donații o să vă rugăm să ne contactați pentru a fi siguri că le alocăm la copilul pe care îl alegeți dvs. Scrisorile în acest caz se pot trimite și prin email la contact@scechurch.org în cazul în care nu le puteți înmâna duminică la biserică sau la Festivalul de Toamnă pe 12/13 Oct.

Vă mulțumim și vă amintim că anul trecut această frumoasă comunitate a reușit să trimită cadouri pentru 115 suflete care astfel au primit o mângâiere pe care chiar și de la această distanță am putut să o oferim.