Noutăți 03/31/19

Spiritual:

Unul dintre enoriași a împărtășit cu noi motivația susținerii acestui proiect: cuvintele de pe piatra de mormânt al tatălui Ștefan: “Grăbiți-vă să faceți bine!”.

Panoul comemorativ al Părinților prinde contur și publicăm aici lista actuală. Forma finală a acestui panou care va fi montat în interiorul Turlei va depinde de soluția pe care o vom alege către sfârșitul proiectului.

p0403.png

Nu uitați când faceți donația sugerată ($500) la epitropi sau online să specificați numele părinților dvs.

Financiar:

Campania de Finanțare 2019 pentru Turla Părinților este în plină desfășurare.

f0331.png
  • BUDGET $100,000 - reprezintă suma alocată acestui proiect. Costul final susținut direct de Biserică va fi probabil între $80,000 - $120,000 în funcție de serviciile pe care enoriașii le vor dona către diferite faze ale acestui proiect.

  • RAISED $32,089 - reprezintă suma pe care am strâns-o la data publicării raportului. Ne dorim să strângem în jur de $100K așa cum este la BUDGET.

  • SPENT $2,922 - reprezintă suma pe care am cheltuit-o la data publicării raportului. Planul este să cheltuim în jur de $100K așa cum este la BUDGET.

Campania se va încheia pe data de 30 Iunie 2019.

Construcție:

Săptămâna trecută am avut întâlniri cu potențialii contractori generali pentru a discuta în detaliu proiectul. Au fost întâlniri productive care ne-au adus informații utile pentru a decide contractorul general care va prelua acest proiect.

Florian Ion