Noutăți 04/21/19

Spiritual

“Vă îndemn, fraţilor, pentru Numele Domnului nostru Isus Hristos, să aveţi toţi același fel de vorbire, să n-aveţi dezbinări între voi, ci să fiţi uniţi în chip desăvârșit într-un gând și o simţire." - 1 Corinteni 1:10

Lista Părinților de pe panoul comemorativ crește organic. Forma finală a acestui panou care va fi montat în interiorul Turlei va depinde de soluția pe care o vom alege către sfârșitul proiectului.

Nu uitați când faceți donația sugerată ($500) la epitropi sau online să specificați numele celor doi părinți.


Financiar

Campania de Finanțare 2019 pentru Turla Părinților continuă.

  • BUDGET $100,000 - reprezintă suma alocată acestui proiect. Costul final susținut direct de Biserică va fi probabil între $80,000 - $120,000 în funcție de serviciile pe care enoriașii le vor dona către diferite faze ale acestui proiect.

  • RAISED $39,519 - reprezintă suma pe care am strâns-o la data publicării raportului. Ne dorim să strângem în jur de $100K așa cum este la BUDGET.

  • SPENT $2,922 - reprezintă suma pe care am cheltuit-o la data publicării raportului. Planul este să cheltuim în jur de $100K așa cum este la BUDGET.

Campania se va încheia pe data de 30 Iunie 2019.


Construcție

Consiliului Parohial a decis la ședința din data de 14 Aprilie contractorul general care va prelua acest proiect.

Toți cei care doriți să contribuiți suplimentar prin mână de lucru sau donații de materiale vă rugăm să-l contactați pe pr. George.

Florian Ion