Noutăți 05/05/19

Spiritual

"De n-ar zidi Domnul casa, în zadar s-ar osteni cei ce o zidesc; de n-ar păzi Domnul cetatea, în zadar ar priveghea cel ce o păzeşte" - Psalmul 126.

Lista Părinților de pe panoul comemorativ a rămas neschimbată. Forma finală a acestui panou care va fi montat în interiorul Turlei va depinde de soluția pe care o vom alege către sfârșitul proiectului.

Nu uitați când faceți donația sugerată ($500) la epitropi sau online să specificați numele celor doi părinți.


Financiar

Campania de Finanțare 2019 pentru Turla Părinților continuă, am trecut de $40K.

  • BUDGET $100,000 - reprezintă suma alocată acestui proiect. Costul final susținut direct de Biserică va fi probabil între $80,000 - $120,000 în funcție de serviciile pe care enoriașii le vor dona către diferite faze ale acestui proiect.

  • RAISED $40,169 - reprezintă suma pe care am strâns-o la data publicării raportului. Ne dorim să strângem în jur de $100K așa cum este la BUDGET.

  • SPENT $2,922 - reprezintă suma pe care am cheltuit-o la data publicării raportului. Planul este să cheltuim în jur de $100K așa cum este la BUDGET.

Campania se va încheia pe data de 30 Iunie 2019.


Construcție

Consiliului Parohial a decis la ședința din data de 14 Aprilie contractorul general care va prelua acest proiect. Acum suntem la etapa de revizuire a contractului.

Toți cei care doriți să contribuiți suplimentar prin mână de lucru sau donații de materiale vă rugăm să-l contactați pe pr. George.

Florian Ion