Noutăți 05/19/19

Spiritual

“Mulțimea celor ce crezuseră era o inimă și un suflet. Niciunul nu zicea că averile lui sunt ale lui, ci aveau toate de obște.” - Faptele Apostolilor 4:32

Lista actualizată a Părinților de pe panoul comemorativ este mai jos. Forma finală a acestui panou care va fi montat în interiorul Turlei va depinde de soluția pe care o vom alege către sfârșitul proiectului.

Nu uitați când faceți donația sugerată ($500) la epitropi sau online să specificați numele celor doi părinți.


Financiar

Campania de Finanțare 2019 pentru Turla Părinților continuă, am trecut de $45K.

  • BUDGET $100,000 - reprezintă suma alocată acestui proiect. Costul final susținut direct de Biserică va fi probabil între $80,000 - $120,000 în funcție de serviciile pe care enoriașii le vor dona către diferite faze ale acestui proiect.

  • RAISED $47,839 - reprezintă suma pe care am strâns-o la data publicării raportului. Ne dorim să strângem în jur de $100K așa cum este la BUDGET.

  • SPENT $2,922 - reprezintă suma pe care am cheltuit-o la data publicării raportului. Planul este să cheltuim în jur de $100K așa cum este la BUDGET.

Campania se va încheia pe data de 30 Iunie 2019.


Construcție

Duminică, 12 Mai 2019, a avut loc mult-așteptatul moment din Proiectul “Turla Părinților”: semnarea contractului pentru construcția Turlei între reprezentanții bisericii noastre și contractorul general.

Au participat, de la stânga la dreapta: Ruxandra Tocitu (secretar Consiliu Parohial), Liviu Sofian (președinte Consiliu Parohial), Dennis Lippy (contractor general) și pr. George Acsente (preot paroh).

Lucrările de construcție vor începe după sărbătoarea Sf. Împărați Constantin și Elena de pe 21 Mai 2019.

Florian Ion