Noutăți 06/02/19

Construcție

Lucrările de construcție la Turla Părinților continuă.

Pe durata acestor lucrări, ușa principală de acces în biserică va rămâne închisă enoriașilor, din motive de siguranță. Intrarea și ieșirea din biserică se vor face așadar folosind ușa din stânga.


Spiritual

„Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, ca să-ți fie bine și să trăiești ani mulți pe pământul pe care Domnul Dumnezeul tău ți-l va da ție.” – Ieșirea 20:12

Lista actualizată a Părinților de pe panoul comemorativ este mai jos. Forma finală a acestui panou care va fi montat în interiorul Turlei va depinde de soluția pe care o vom alege către sfârșitul proiectului.

Nu uitați când faceți donația sugerată ($500) la epitropi sau online să specificați numele celor doi părinți.


Financiar

Campania de Finanțare 2019 pentru Turla Părinților continuă, am trecut de $50K.

  • BUDGET $100,000 - reprezintă suma alocată acestui proiect. Costul final susținut direct de Biserică va fi probabil între $80,000 - $120,000 în funcție de serviciile pe care enoriașii le vor dona către diferite faze ale acestui proiect.

  • RAISED $50,962 - reprezintă suma pe care am strâns-o la data publicării raportului. Ne dorim să strângem în jur de $100K așa cum este la BUDGET.

  • SPENT $2,922 - reprezintă suma pe care am cheltuit-o la data publicării raportului. Planul este să cheltuim în jur de $100K așa cum este la BUDGET.

Campania se va încheia pe data de 30 Iunie 2019.

Vă mulțumim tuturor pentru susținerea acestui proiect, atât până acum cât și în continuare. Toate detaliile sunt prezentate și actualizate săptămânal pe această pagină.

Florian Ion