Noutăți 09/15/19

Construcție

Săptămâna trecută am trecut inspecția electrică, am trecut inspecția structurală, am instalat capacele ornamentale peste zidul împrejmuitor și am dat culoarea de fond a sfeșnicelor și zidului împrejmuitor.

Dacă doriți să ajutați prin donații de manoperă sau materiale vă rugăm să luați legătura cu Pr. George.

Pe durata lucrărilor de construcție, ușa principală de acces în biserică va rămâne în general închisă enoriașilor, din motive de siguranță. Intrarea și ieșirea din biserică se vor face așadar folosind ușa din stânga.


Spiritual

“Mulțimea celor ce crezuseră era o inimă și un suflet. Niciunul nu zicea că averile lui sunt ale lui, ci aveau toate de obște.” - Faptele Apostolilor 4:32

Astăzi la Sfânta Liturghie, părintele George a aprins simbolic câte o lumânare în noile sfeșnice atât pentru cei vii cât și pentru cei adormiți, și s-a rugat Domnului mulțumindu-I pentru tot ce am putut realiza împreună.

Lista actualizată a Părinților de pe panoul comemorativ este mai jos. Forma finală a acestui panou care va fi montat în interiorul Turlei va depinde de soluția pe care o vom alege către sfârșitul proiectului.

Nu uitați când faceți donația sugerată ($500 de persoană) la epitropi sau online să specificați numele celor doi părinți.


Financiar

Campania de Finanțare 2019 pentru Turla Părinților a fost extinsă până pe data de 30 Septembrie 2019.

  • BUDGET $100,000 - reprezintă suma alocată acestui proiect. Costul final susținut direct de Biserică va fi probabil între $80,000 - $120,000 în funcție de serviciile pe care enoriașii le vor dona către diferite faze ale acestui proiect.

  • RAISED $68,731 - reprezintă suma pe care am strâns-o la data publicării raportului. Ne dorim să strângem în jur de $100K așa cum este la BUDGET.

  • SPENT $71,850 - reprezintă suma pe care am cheltuit-o la data publicării raportului. Planul este să cheltuim în jur de $100K așa cum este la BUDGET.

Vă mulțumim tuturor pentru susținerea acestui proiect, atât până acum cât și în continuare. Toate detaliile sunt prezentate și actualizate săptămânal pe această pagină.

Florian Ion