Noutăți 10/06/19

Construcție

Dacă doriți să donați una dintre cele șase coloane ale Turlei vă rugăm să luați legătura cu Pr. George.

Săptămâna trecută am finalizat complet cupola (partea superioara a construcției) tencuind-o în stucco, am instalat fascia board (structura de plastic peste care se vor instala jgheaburile de colectare a apei pluviale) și am instalat toată substructura de pe tavan, ce va fi tencuită cu stucco.


Spiritual

“Să știţi: cine seamănă puţin, puţin va secera, iar cine seamănă mult, mult va secera.” - 2 Corinteni 9:6

Lista actualizată a Părinților de pe panoul comemorativ este mai jos. Forma finală a acestui panou care va fi montat în interiorul Turlei va depinde de soluția pe care o vom alege către sfârșitul proiectului.

Nu uitați când faceți donația sugerată ($500 de persoană) la epitropi sau online să specificați numele celor doi părinți.


Financiar

Campania de Finanțare 2019 pentru Turla Părinților a fost extinsă până pe data de 31 Octombrie 2019.

  • BUDGET $100,000 - reprezintă suma alocată acestui proiect. Costul final susținut direct de Biserică va fi probabil între $80,000 - $120,000 în funcție de serviciile pe care enoriașii le vor dona către diferite faze ale acestui proiect.

  • RAISED $70,251 - reprezintă suma pe care am strâns-o la data publicării raportului. Ne dorim să strângem în jur de $100K așa cum este la BUDGET.

  • SPENT $72,161 - reprezintă suma pe care am cheltuit-o la data publicării raportului. Planul este să cheltuim în jur de $100K așa cum este la BUDGET.

Vă mulțumim tuturor pentru susținerea acestui proiect, atât până acum cât și în continuare. Toate detaliile sunt prezentate și actualizate săptămânal pe această pagină.

Florian Ion