Școala Duminicală

Duminică 18 Noiembrie, la ora de religie, copiii au aflat ce s-a petrecut în a cincea zi a creației când Dumnezeu a creat toate vietățile din ape și din aer, în a șasea zi când Dumnezeu a creat toate vietățile de pe uscat precum și pe Adam și Eva, și în a șaptea zi când Dumnezeu s-a odihnit.

Am fost de acord că toți ar trebui să ne odihnim și să venim la biserică Duminica.

În a doua parte a lecției, copiii au aflat numele celor șapte îngeri, precum și ce înseamnă IL din terminația fiecărui nume și câteva date importante ale Arhanghelilor Mihail și Gavriil pe care i-am sărbătorit pe 8 Noiembrie. De asemenea, au aflat despre viața și faptele bune ale Sf. Mina, sărbătorit pe 11 Noiembrie, precum și despre Sf. Ap. Andrei, ocrotitorul României, pe care îl vom sărbători pe 30 Noiembrie. Le-am povestit o întâmplare adevărată trăită personal acum mulți ani la peștera Sf. Andrei din sudul Dobrogei și i-am urat cu toții lui Lucas Andrei să trăiască cu numele!

Vă așteptăm cu drag copiii în fiecare duminică la școala noastră și vă doresc să aveți o vacanță frumoasă de Thanksgiving.

Aurelia Ionescu – Instructoare Religie