Conferințele Părintelui Arhidiacon Adrian Sorin Mihalache

AROY Atlanta - Adrian Sorin Mihalache.pics.full.jpg

AROY Atlanta (American Romanian Orthodox Youth) vă invită la conferințele:

  • "Viața spirituală și tiparele societății de consum", care va avea loc la Biserica Sfinții Constantin și Elena, Lilburn, în seara zilei de sâmbătă, 21 sept 2019, ora 6:00pm

  • "Ești ceea ce trăiești", care va avea loc la Biserica Sfinta Maria, Dacula, duminică, 22 sept 2019, ora 1:00pm, după Sfânta Liturghie, la adresele indicate pe afiș.

În cadrul acestor conferințe, părintele Arhidiacon Adrian Sorin Mihalache va oferi o serie de sfaturi practice pentru viața duhovnicească și va prezenta rezultatele unor cercetări interdisciplinare vizând neuroștiințele și studiile filocalice.

Arhidiaconul Adrian Sorin Mihalache este licenţiat în matematică şi teologie, a absolvit cursuri de master în psihologie, filosofie, teologie şi fizică teoretică, iar din anul 2010 este doctor în Filozofie al Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi, cu teza „Dimensiunea cosmică a persoanei”, sub îndrumarea prof. univ. dr. Ştefan Afloroaei. În anul 2013 a intrat în programul de doctorat în medicină al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, realizând un proiect care vizează explorarea neuro-științifică a efectelor pe termen lung ale rugăciunii (2020). Este lector universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iaşi. Este editor executiv al „Journal for Interdisciplinary Research on Religion and Science”, editat de Centrul de Cercetare Interdisciplinară Avansată în Religie şi Ştiinţă al Universităţii „Al. I. Cuza” Iaşi, coordonator al Centrului de Studii Interdisciplinare în Religie şi Ştiinţă al Fundaţiei „Solidaritate şi Speranţă”, fiind implicat şi în alte proiecte şi activităţi cu specific interdisciplinar. Realizează şi moderează emisiunea „Lumina celui nevăzut” la TV Trinitas a Patriarhiei Române iar în anul 2017, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a oferit diac. Adrian Sorin Mihalache Ordinul Sfântul Ioan Gură de Aur pentru contribuţia constantă dusă în educația ortodoxă a tinerilor. În iulie 2019 părintele a fost hirotesit arhidiacon de către Mitropolitul Teofan al Moldovei şi Bucovinei.

Vă așteptăm alături de prieteni și oameni dragi!

EvenimenteCalin Teodorescu