Atelier

Prin grija și efortul organizației de tineret AROY Atlanta, vineri/20 și sâmbătă/21 septembrie ne-am bucurat de prezența părintelui arhidiacon Adrian Sorin Mihalache, Lector Doctor la Catedra de Teologie Sistematică, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași, într-un atelier (workshop) pe care l-a susținut în sala socială.

Acest atelier, a cărui temă a fost “ATENȚIA”, s-a realizat prin participarea unui grup din Orlando FL, unui grup de la biserica Sf. Maria alături de părintele Nicolae și doamna preoteasă Roza, și a unui grup de la biserica Sf. Împărați Constantin și Elena alături de părintele George și doamna preoteasă Diana.

De-a lungul celor aproape 14 ore de atelier am ascultat, am văzut, am căutat, am descoperit, am învățat, am construit, am prezentat, am râs și am plâns, printre altele. La finalul atelierului am constatat că am devenit ceva mai buni, mai înțelepți și mai atenți, și că pe viitor avem lucrări de făcut.

A fost o experiență unică în felul ei. Dacă aveți vreodată șansa participării la un atelier al pr. Mihalache, valorificați-o din plin.

EvenimenteFlorian Ion