Terasa de Vară

Duminică 1 Iulie am avut inaugurarea oficială a noii Terase de Vară printr-o sărbătoare cu mititei, voie bună și muzică.


22.JPEG

După Plata Integrală a Bisericii în anul 2016 și construcția Locului de Joacă în anul 2017, iată că în acest an 2018 am încheiat prin voia Domnului și generozitatea dumneavoastră al treilea proiect major din ultimii trei ani și anume noua Terasă de Vară.

Mulțumim și pe această cale tuturor celor care au contribuit la acest proiect important și necesar pentru parohia noastră și în mod special Părintelui ca îndrumător spiritual și Președintelui Consiliului Parohial Liviu Sofian ca responsabil general de proiect.

Iată din nou că dacă vrem, putem și dacă dorim, devenim.


terasa de vara 2001.jpg

Acum, când ne apropiem de finalizarea noii terase de vară, ne amintim cu recunoștință și le mulțumim celor care, în anul 2001, au construit terasa precedentă care a servit comunității noastre timp de 17 ani la nenumărate mese de obște, sărbători laice și religioase, Hramuri și Festivaluri: Mircea Coman (inițiatorul proiectului), Nicolae Podoleanu și Călugărul Ilie, cărora li s-au adăugat pe parcurs și alți voluntari..


Imagini de la construcția Terasei de Vară

Florian Ion