Turla

03/20/2019

Frați Creștini și susținători ai bisericii,

Dorința noastră de a înălța o Turlă pentru Sfânta Biserică este la un pas de a deveni realitate.

Planurile de construcție au fost aprobate de comisia de specialitate a primăriei din Lilburn. Acum ne aflăm în stadiul angajării unui contractor general specializat în structuri metalice, conform planurilor aprobate.

Ne dorim ca acest proiect să rămână o amintire veșnică pentru noi și generațiile viitoare, să ne amintim ori de câte ori vom păși în Sfânta Biserică pe sub bolta frumoasei turle că anumite ansamble sau decorațiuni au fost făcute prin munca noastră. Așadar, după înălțarea structurii de oțel, dacă sunteți dispuși să contribuiți la diverse faze de construcție cum ar fi electric, stucco, tâmplărie, zidărie de cărămidă, jgheaburi, vopsitorie ori diverse materiale de construcție necesare, vă invităm să fiți alături de noi la proiectul de suflet al comunității noastre. Trimiteți-ne numele companiei și/sau numele dumneavoastră precum și un număr de telefon la contact@scechurch.org și vă vom contacta pentru detalii.

Doamne ajută,

Pr. George

02/04/2019

Am primit de la County aprobarea planurilor de construcție.

12/14/2018

Am depus la county documentele pentru aprobarea de constructie.

turla.JPEG

07/01/2018

Lucrările la planul Turlei sunt în plină desfășurare. Lucrăm acum să găsim oferte de construcție de la diferite firme și să finalizăm aprobarea de construcție.

Primim în continuare donații la epitropi pentru acest proiect. Planificăm să începem construcția Turlei în anul 2018.

turla.jpg
Florian Ion